Palvelut

Palvelut

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta auttaa niin kiputiloihin kuin rentoutumaankin.  Kiputiloissa pyritään selvittämään syy ja aiheuttaja, jota lähdetään hoitamaan.  Rentoutumisessa pyritään pitämään hierontahetki hiljaisena ja rentona. Päänsärky on yleisin kiputila, jolloin hakeudutaan tähän hoitoon. Tässä syynä voivat olla mm. niska ja hartia alueen lihasjännitteet. Selkäkipu on toinen suuri kivun hakeutumisen syy, jolloin mahdollinen kipu aiheutuu pakaralihasten tai reisilihaksien jännittyneisyydestä.

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronnassa käsitellään halutut alueet hieromalla basalttikivillä. Kivet antavat keholle rennon ja kireyttä lieventävän olon. Tämä on pääsääntöisesti lämpöhoitoa klassisen hieronnan lisänä

Purentalihas hieronta

Hieronnassa käsitellään purentalihas alue ( ohimo, poski ja leukalihakset). Lisänä siinä käsitellään kaula ja niska alue, jotta hoidosta tulisi kokonaisvaltaisempi ja tehokkaampi. Purentalihas hieronta auttaa yleensä jos kärsit päänsäryistä, narskutat hampaita tai puret hampaita kovasti yhteen. 

Dry Needling

DN eli kuivaneulaus. Neulaus on länsimaisen lääketieteen anatomisiin ja neuropsykologisiin periaatteisiin perustuvaa akupunktioneuloilla tehtävää hoitoa. Neulan kautta ei tuoda kehoon mitään ainetta/nestettä, vaan pelkästään neula aikaansaa vaikutuksen. 

Neulauksella hoidetaan kipuja, lihasjännitteitä sekä liikerajoitteita. Sillä myös voidaan muokata arpikudosta (suhteellisen tuoretta)

Tens-hoito

Hoitoa käytetään kiputilojen lievennykseen sekä lihasjännityksiin. Tens-hoito on sähköhoitoa. 

Sitä annetaan 20-30 minuuttia maksimissaan kerrallaan. Hoidossa on monta eri ohjelmaa ja eri voimakkuutta. 

Kinesioteippaus

Teipin avulla voidaan tukea nivelten toimintaa ja edistää kudosten paranemista sekä lieventää turvotusta ja kipua. Urheilussa teippauksella voidaan parantaa suoritusta, tukea nivelalueita, sekä mahdollisesti estää vammojen syntymistä

Pää- ja kasvohieronta

Rentouttaa, lievittää stressiä ja jännitystä sekä parantaa verenkiertoa. Hieronta toteutetaan pääosin pää ja kasvoalueelle. Tarvittaessa voidaan myös hoitaa niska ja kaula aluetta, jotta hoidosta saadaan kokonaisvaltaisempi ja tehokkaampi.

Kuivakuppaus

Kuivakuppauskupit ovat silikonisia kuppeja, joilla hoidetaan kaikkea ihoalueita (poislukien kasvot ja kaula). Kupit kiinnitetään imukuppimaisesti ihoon ja liu'utetaan sitä iholla. Sen voi myös jättää iholle hetkeksi, noin muutamaksi minuutiksi kerrallaan yhteen kohtaan. Kuppaus auttaa kivunlievitykseen, lihasjännitykseen ja rentoutumiseen. Kuppaus on kivutonta.